ΠΑΟΚ-Όλστιν: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών στη συνέντευξη τύπου του αγώνα ΠΑΟΚ-Όλστιν.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Σέρτζιου Στάνκου, δήλωσε...
"Θέλω να συγχαρώ την Όλστιν...ήταν καλύτεροι από εμάς και στα δύο παιχνίδια και άξια πήρε την πρόκριση. Παίξαμε δύο σημαντικά παιχνίδια αλλά δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι η αντίπαλός μας προέρχεται από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που υποστήριξε την ομάδα ακόμα και όταν η πρόκριση είχε κριθεί, στηρίζοντας και τους νεαρούς παίχτες. Μπροστά μας έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια. Δεν θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα με την επίθεση. Ο Τζούριτς προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον κράτησε δέκα μέρες. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει.Θα συζητήσουμε με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημεία στα οποία αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα".

Ο Ρομπέρτο Σαντίλι ανέφερε...
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε χαρούμενοι, καθώς πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτή η διοργάνωση. Είμαστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο που παίξαμε, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλος θα πιέσει. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια".

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Μπούτος, είπε...
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, για ακόμα ένα παιχνίδι ήρθαν να μας στηρίξουν και τους ευχαριστούμε. Πήραμε τη νίκη αλλά χάσαμε την πρόκριση. Από αύριο θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς και να επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα για να πάρουμε τη νίκη".

Ο πασαδόρος της Όλστιν, Βόϊτσκι Πάβελ, ανέφερε...
"Δεν περίμενα τόσο καλό επίπεδο από τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν περίμενα ότι θα παίξει τόσο καλά. Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στη σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και τον προπονητή. Συνεχίζουμε στη διοργάνωση και χαίρομαι γι αυτό".