Πλήρωσε τα λάθη του...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. / Όμιλο Ξυνή στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δε βρήκε ποτέ ρυθμό γνωρίζοντας την ήττα με 21-16.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί σε 8-2 για τους γηπεδούχους. Μετά το 15ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος πάτησε πιο γερά και με γκολ των Πετρίδη, Τζόνο και Τάσκοβιτς μείωσε τη διαφορά, πηγαίνοντας τελικά στο ημίχρονο ευρισκόμενος πίσω με τέσσερα γκολ, 10-6.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στα ίδια επίπεδα, με την ψυχολογία του Δικεφάλου να κρατιέται χαμηλά λόγω του κακού πρώτου ημιχρόνου, συνέπεια της οποίας ήταν το άνοιγμα της διαφοράς στα 6 γκολ, που διατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τον αγώνα τελικά να λήγει με τελικό σκορ 21-16.

Φυσικά, από τον αγώνα δεν έλειψαν υβριστικά συνθήματα τόσο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, όσο και για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, γεγονός σύνηθες στις έδρες του Ολυμπιακού, με πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας στη Γλυφάδα, όπου και ακούστηκαν αντίστοιχα συνθήματα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος υποδέχεται στο σπίτι του, το κλειστό της Νεάπολης, την ΑΕΚ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. / Όμιλος Ξυνή - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 21-16