Κοινή προπόνηση για την Ακαδημία Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα προπόνηση περίμενε τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών Στίβου της ομάδας μας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η προσεγμένη δουλειά  που γίνεται στο τμήμα και η άριστη διοικητική οργάνωση εκτιμάται και από άλλους Συλλόγους, όπως την ομάδα της Άρτας που ταξίδεψε αυθημερόν για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη σε κοινή προπόνηση με την ομάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Σύλλογος Άρτας "Τιτάνες" ταξίδεψε με 74 άτομα (γονείς και παιδιά) από την ομώνυμη πόλη, διοργανώνοντας προπονητική-εκπαιδευτική εκδρομή, προκειμένου οι αθλητές του Συλλόγου να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις Ακαδημίες μας.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών γνωρίστηκαν μεταξύ τους σε πολύ καλό κλίμα και ήταν ολοφάνερο πως διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν την πρωινή τους προπόνηση.

Η υπεύθυνη του τμήματος "ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΡΤΑΣ" Αλεξάνδρα Κολιντζίκη με δηλώσεις της ευχαρίστησε τους προπονητές και την Έφορο στίβου της ομάδας μας κα. Τάνια Κεραμυδά για τη φιλοξενία.

Εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε τους υπευθύνους που διοργάνωσαν την επίσκεψη και ταξίδεψαν από μακριά προκειμένου να προπονηθούν μαζί μας.

Στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συλλογών, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
 

PHOTOSTORY