Δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της σεζόν από τη γηπεδούχο ΑΕΚ στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής της Handball Premier.
 
Ο Δικέφαλος ουσιαστικά πλήρωσε το μέτριο πρώτο ημίχρονό του, στο οποίο έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ξεφύγουν μέχρι και με 6 γκολ διαφορά, μέχρι να καταφέρει να μαζέψει το σκορ στα -4 γκολ, κλείνοντας με 14-10 εις βάρος του το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώνοντας την αμυντική του συμπεριφορά και με ένα επιθετικό κρεσέντο του Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 10 γκολ, μείωσε το σκορ μέχρι το 17-16, αλλά τρεις ατυχείς επιθετικές επιλογές σε εκείνο το σημείο έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΚ να ξεφύγει με 3 και 4 γκολ διαφορά για να λήξει ο αγώνας με τελικό σκορ 26-23.
 
Ο Δικέφαλος του Βορρά, ενώ έβγαλε ικανοποιητική συμπεριφορά στα δίλεπτα που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, δεν εκμεταλλεύτηκε αντίστοιχα τα δίλεπτα που αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα.
 
Πλέον, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ετοιμάζεται να αναχωρήσει αύριο απευθείας από την Αθήνα για Κωνσταντινούπολη και μετά Σμύρνη, όπου το παρασκευοσαββατοκύριακο έχει να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Goztepe στα πλαίσια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.
 
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 26-23