Άντε πιάστε τες... «Άλωσε» και τη Γλυφάδα...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ MORRIS, αλώνοντας αυτή τη φορά την έδρα της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, καθώς επικράτησε με 0-1 τελικό σκορ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος παρατάχθηκε με τις: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Γκάτσου, Μήτκου, Καραπέτσα, Betancourt, Κακαμπούκη, Γεωργίου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, με ένα σύστημα 3-4-3 ευτύχησε να προηγηθεί με 0-1 στο 22' με τη Θωμαή Βαρδαλή να παραβιάζει την εστία των γηπεδούχων, να δίνει την πρωτοπορία στις Πρωταθλήτριες, οδηγώντας τες προηγούμενες στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το σκορ, χάνοντας μάλιστα μία ευκαιρία για να το διπλασιάσει, όταν από χτύπημα φάουλ της Βαρδαλή η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Με τη νίκη του σήμερα ο Δικέφαλος αποδεικνύει ότι κρατάει σταθερά στα χέρια του τα σκήπτρα του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και δεν έχει να δώσει δικαίωμα σε κανέναν να τα αμφισβητήσει...

ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: 0-1

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Γκάτσου, Μήτκου, Καραπέτσα, Betancourt (Νεφρού), Κακαμπούκη, Γεωργίου, Σπυριδωνίδου (Πούλιου), Βαρδαλή.