Τιμή στην αείμνηστη Αλέκα Σιούλη...

paok
Κατηγορία: Στίβος
Πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η εκδήλωση, κατά την οποία δόθηκε το όνομα της Αλέκας Σιούλη στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου, εις μνήμην αυτής... 
 
Ποια είναι η Αλέκα Σιούλη...
Η κορυφαία σπρίντερ που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα, η οποία έχοντας αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα», πήγε στην Πάτρα, όπου διετέλεσε προπονήτρια της Παναχαϊκής για 25 χρόνια.

Η φωτογραφία της κορυφαίας αθλήτριας του στίβου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεσπόζει στην Αίθουσα Τύπου και θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη όλων...

Στην εκδήλωση, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε η Έφορος του τμήματος Στίβου και βαφτισιμιά της Αλέκας Σιούλη κα. Τάνια Κεραμυδά, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: 

"Ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση. Η Αλέκα Σιούλη είναι ενα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα μας. Ως Έφορος του τμήματος στίβου λοιπόν, έχω να πω πως τίμησε τη φανέλα με κάθε τρόπο. Έκανε 18 πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, υπήρξε προπονήτρια του τμήματος στίβου και δικαίως μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις καλύτερες γυναίκες αθλήτριες όλων των εποχών που πέρασαν από το Σύλλογο. Η χαρά μου και η συγκίνηση μου είναι διπλή, διότι δεν βρίσκομαι εδώ μόνο ως Έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, αλλά και ως βαφτιστήρα της Αλέκας Σιουλη. Η Αλέκα δεν ήταν απλώς η νονά μου, ήταν για μένα μάνα. Με έκανε να αγαπήσω την Πάτρα που επισκέπτομαι από μικρή ηλικία, με έκανε να αγαπήσω την Παναχαϊκή και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Σύλλογο και ιδιαίτερα καλή δύναμη στον νονό μου Βασίλη Βενέρη που δίνει το δικό του αγώνα για το τμήμα στίβου. Είμαι πολύ συγκινημένη, συγχαρητήρια για αυτήν την πανέμορφη κίνηση, με αυτόν τον τρόπο δικαιώνεται το έργο της νονάς μου στον αθλητισμό και στην τοπική κοινωνία, δικαιώνεται η καλή ψυχούλα της. Δε θεωρώ καθόλου τυχαίο που αυτή τη χρονική στιγμή που είμαι εγώ προσωπικά η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, γίνεται κάτι τόσο σημαντικό στη μνήμη της νονάς μου και όλο αυτό είναι μια τρανή απόδειξη ότι η Αλέκα Σιουλη είναι κοντά μας και θα είναι κοντά μας".