«Έψαλε τα κάλαντα» στη Ν. Ιωνία... Πήρε την πρόκριση!!!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας για την προημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα», ο Δικέφαλος, όντας το φαβορί τη φετινή σεζόν και μετά την άνετη επικράτηση επί του βασικού του ανταγωνιστή και πάλι στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για το θεσμό του πρωταθλήματος, πέτυχε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρώτος το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ Mateco, με την Teja Ferfolja να παραβιάζει την εστία της Μάγδας Κεπεσίδου και να κάνει το 0-1. Στο γκολ του Δικεφάλου απάντησε η Νέα Ιωνία, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 και πέρασε μπροστά με 2-1 σκορ. Η Marija Nikolic ισοφάρισε σε 2-2 στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά με 3-2 αρχικά και 4-2 στη συνέχεια.  Η Βάσια Γκάτσιου έκανε την αντεπίθεση και μείωσε σε 4-3, ενώ στη συνέχεια η εξέλιξη του σκορ κρινόταν στην ισοπαλία, με τις Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Μαρία Χατζηπαρασίδου και Teja Ferfolja να ισοφαρίζουν σε 4-4, 5-5 και 6-6. Το προβάδισμα στο Δικέφαλο έδωσε ξανά στο 20ο λεπτό του αγώνα η Μαρία Χατζηπαρασίδου με εύστοχο πέναλτι, 6-7. Οι δύο ομάδες πήγαν τρία λεπτά αργότερα σε τάιμ άουτ, με το σκορ να είναι διαμορφωμένο σε 8-7. Με την επιστροφή, η Βάσια Γκάτσιου, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της στην αναμέτρηση, ισοφάρισε σε 8-8. Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, οι δύο ομάδες πορεύονταν «χέρι-χέρι», πηγαίνοντας στα αποδυτήρια τελικά με 10-9 .

Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, η Μαρία Χατζηπαρασίδου με κερδισμένο πέναλτι ισοφάρισε σε 10-10, ωστόσο η ομάδα μας ξαναβρέθηκε πίσω για ένα γκολ, 11-10. Η Teja Ferfolja έφερε το σκορ ξανά στα «ίσια», κάνοντας το 11-11. Η εξέλιξη του σκορ και πάλι κρινόταν στο γκολ, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες μέχρι το 12-12, οπότε ο Δικέφαλος, με σερί δύο γκολ της Γκάτσιου έχτισε μία διαφορά των +2 γκολ. Παρά την προσπάθεια των κοριτσιών του ΠΑΟΚ να ανοίξουν το σκορ, η αναμέτρηση συνέχισε να κυμαίνεται στην ισοπαλία 17-17, οπότε με ένα σερί δύο γκολ της Teja Frfolja και της Αγνής Ζύγουρα ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα, 17-19. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η Μaria Nikolic άνοιξε τη διαφορά στα +3 γκολ, 17-20, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο νικητής της αναμέτρησης!

Το τμήμα εύχεται καλή επιτυχία και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη εύχεται στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο.Φ.Ν.Ι. - ΠΑΟΚ Μateco: 17-20

Ημίχρονο: 
10-9