Έπεσε η αυλαία του «1st PAOK Christmas Sports Festival»...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Το «1st PAOK Christmas Sports Festival», με θεματική αναφορά «μπάλα γένους θηλυκού...», το οποίο περιελάμβανε δύο τουρνουά σε δύο διαφορετικά αθλήματα, κατ' αρχήν το «1st Christmas Cup» και στη συνέχεια το «1st Basketball Tournament» πέρασε στην ιστορία, αφήνοντας όμως μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον, την οποία ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Ο γυναικείος αθλητισμός είναι ζωντανός και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, πολύ δε περισσότερο του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία παράδοση στην κατηγορία των γυναικείων αθλημάτων.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, οι νεαρές αθλήτριες τόσο της ομάδος μας, όσο και των άλλων ομάδων, οι οποίες συμμετείχαν και τις οποίες ευχαριστούμε, είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να κάνουν νέες φιλίες και να αισθανθούν το πνεύμα φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, επισκεπτόμες το Παιδικό Χωριό SOS.

Τα τεφτέρια των σκάουτερς του ΠΑΟΚ, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πήραν φωτιά, νέα ταλέντα μπήκαν στο μικροσκόπιο των προπονητών και πολύ άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις προσχώρησης νεαρών ελπιδοφόρων αθλητριών στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ.

Αποχαιρετούμε το «1st PAOK Christmas Sports Festival» και ετοιμαζόμαστε για το αμέσως επόμενο βήμα του Δικεφάλου, με θεματική αναφορά και πάλι στο γυναικείο αθλητισμό...
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter