Σπριντ και άλματα ανθρωπιάς...

paok
Κατηγορία: Στίβος
Το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και την κοινωνική του ευαισθησία, αποφάσισε να συλλέξει παιχνίδια και βιβλία, ώστε να τα δωρίσει στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο, με την ελπίδα να δώσει χαρά και να μεταφέρει μεγάλη αγάπη αλλά και στήριξη στα παιδιά λόγω των εορταστικών ημερών και όχι μόνο!

Οι γονείς των αθλητών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, αποδέχθηκαν την πρωτοβουλία αυτή με μεγάλο ενθουσιασμό, έγιναν συνοδοιπόροι στο έργο μας και σε άριστη συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών συγκεντρωθηκε τελικά ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών!

Η Έφορος του τμήματος Στίβου κα. Τάνια Κεραμυδά επισκέφθηκε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, όπου και αντάλλαξε ευχές με το Διευθυντή, ο οποίος παράγει τεράστιο έργο.

Η ζεστασιά και η εγκάρδια και ειλικρινής φιλοξενία του προσωπικού ήταν εντυπωσιακή και ελπίζουμε σε ανάλογες πράξεις και στο μέλλον... 

Παιχνίδια επίσης παραδόθηκαν και μεμονωμένα σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης, καθώς και στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter