Ντουντουνάκη: «Στόχος το Παγκόσμιο...»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
H κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ, Άννα Ντουντουνάκη, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μίλησε για τις επιδόσεις της, για όσα πέτυχε η ομάδα, καθώς και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Για τις επιδόσεις σου τη χρονιά που πέρασε...
Eίμαι πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μου τη χρονιά που πέρασε. Η εμφάνισή μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν και ο βασικός μου στόχος την περσινή χρονιά, ήταν παραπάνω από ικανοποιητική και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Η προσπάθεια που κάναμε με τον προπονητή και το γυμναστή μου απέδωσε καρπούς και αυτό μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και όρεξη να προσπαθήσω για κάτι ακόμη καλύτερο από εδώ και πέρα. Ελπίζω σε μία ανάλογη συνέχεια! 

Για όσα πέτυχε η ομάδα πέρυσι...
Σε επίπεδο ομάδας, θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο θερινό Πρωτάθλημα και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες να πάμε ακόμη καλύτερη τη χρονιά που έρχεται. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας!

Για την αγωνιστική σεζόν που διανύουμε...
Φέτος είναι μία δύσκολη χρονιά για εμένα, καθώς βρίσκομαι στο Λονδίνο για μεταπτυχιακές σπουδές. Ο βασικός μου στόχος, πέρα από μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι, όπου και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter