Πέρασε «αέρας» από το Μοσχάτο...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου, του οποίου και επικράτησε με 58-79.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, αν και μπήκαν μουδιασμένα, με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να τις βρίσκει ισόπαλες με τη γηπεδούχο ομάδα, 15-15, κατάφεραν στο δεύτερο δεκάλεπτο να προηγηθούν και να πάνε τελικά στα αποδυτήρια προηγούμενες με 26-34.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» επέστρεψαν, διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό και τη διαφορά, με το κλείσιμο της περιόδου να τις βρίσκει και πάλι μπροστά στο σκορ με +8 πόντους, 44-52. Η ατομική ποιότητα και το βάθος του ρόστερ επέτρεψαν στα κορίτσια του ΠΑΟΚ να ανοίξουν τη διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο και τελικά να πάρουν τη νίκη με 58-79.

Όλες οι παίκτριες, που αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, μέσα στο Λεκανοπέδιο.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται στο σπίτι του, το "Παλατάκι", τον Αθηναϊκό Βύρωνα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 58-79

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): 
Λύμουρα 5, Κωτούλα 2, Λέξα 3, Καρλάφτη 4, Κριμίλη 7, Ταρπάγκου 10, Καρακούλα 4, Μιχαηλίδου Ε., Μιχαηλίδου Κ. 2, Govan 15, Jackson 14, Williams 13