Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Hapoel Holon

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο 2019, συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο και αυτή την Τρίτη, 8/1/2019, υποδέχεται την Hapoel Holon στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την προσπάθεια της ομάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Hapoel Holon ξεκινά από το πρωί (10:00) της Δευτέρας, 7 Ιανουαρίου.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…
 
 Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ

 

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…
 

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (7/1): 10:00-18:00

Τρίτη (8/1): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)


Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
 

 

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
 

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω
 

Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Πηγή: paokbc.gr