Νίκολιτς: «Θέλω να δω την ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας...»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Η μία εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco, Μαρία Νίκολιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για την απόλυτα πετυχημένη πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, για τη συνέχεια, ενώ έστειλε και τις ευχές της στον κόσμο του Δικεφάλου για ένα ευτυχισμένο έτος....

Για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μέχρι τώρα και τις νίκες που έχει πετύχει...
Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα, γιατί τερματίσαμε πρώτες στον α' γύρο του πρωταθλήματος, χωρίς να χάσουμε παιχνίδι... Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας! Είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά έχουμε φιλοδοξίες και στόχο να είμαστε πρώτες στην Ελλάδα, οπότε βήμα βήμα φαίνεται να το πετυχαίνουμε αυτό! Είναι πολύ πετυχημένη η πορεία μας μέχρι τώρα και ήταν σημαντικό το γεγονός ότι κλείσαμε το 2018 με μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Ν. Ιωνία για το θεσμό του Κυπέλλου. Δυστυχώς, είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς, αλλά ελπίζω ότι θα τα ξεπεράσουμε!

Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο...
Εύχομαι να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας και στους δύο θεσμούς. Θέλω να δω την ομάδα μου στην κορυφή της Ελλάδας, γιατί το αξίζουμε!

Οι ευχές σου για το νέο έτος που μόλις ξεκίνησε...
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μας, τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν, τους χορηγούς, τις συμπαίκτριές μου, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται ή δουλεύουν στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα, ένα έτος γεμάτο αγάπη, ευτυχία, υγεία και φυσικά μακριά από τραυματισμούς!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter