Άνετη νίκη επί του Αθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Εκμεταλλευόμενος το momentum, την έδρα, την ποιότητα των παικτριών του, το βάθος του ρόστερ του, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, κερδίζοντας αυτή τη φορά στο Παλατάκι το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου τον Αθηναϊκό με 77-63.

Έχοντας σε καλή μέρα τα βαριά του χαρτιά, ελληνικά και ξένα, τη στρατηγό-μαέστρο Λολίτα Λύμουρα, την υπερατλαντική τριάδα των Jackson, Govan και Williams, την αρχηγό του Ανθούλα Ταρπάγκου και τις νεαρότερες αθλήτριες, οι οποίες δεν υστερούν ούτε σε ποιότητα ούτε σε ταλέντο, ο Δικέφαλος ευτύχησε να βρεθεί από την αρχή μπροστά στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 27-23 για να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενος με 50-37.

Η καλή άμυνα έδωσε ποιοτικές λύσεις στην επίθεση, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να διατηρεί τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο στη λήξη του τον βρήκε να προηγείται με 63-51, καθώς και να ξεφεύγει μπροστά στο σκορ στην τέταρτη περίοδο, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 77-63 τελικό σκορ.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τη Νίκη Λευκάδας εκτός έδρας το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 16:00 το μεσημέρι.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Αθηναϊκός: 77-63

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη 2, Λύμουρα 6, Κωτούλα 11, Λέξα 2, Καρλάφτη 7, Ταρπάγκου 8, Καρακούλα, Μιχαηλίδου Ε., Τζέλου, Govan 15, Jackson 16, Williams 10