Με Παναθηναϊκό στην 12η αγωνιστική

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, οι οποίοι μετά το μικρό εορταστικό διάλειμμα και την διακοπή του πρωταθλήματος, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Σάκη Ψάρρα να κάνει το ντεμπούτο του ως τεχνικός του ΠΑΟΚ. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται και οι δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες, Garrett Muagututia και Niels Klapwijk.

Οι ασπρόμαυροι, μετά και την νίκη επί της ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους, έχοντας δυο παραπάνω από τους πράσινους, που βρίσκονται στην 3η θέση κερδίζοντας την Κηφισιά. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από το 1998 μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδράσει 10 φορές νικητής από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κ. Σάκης Ψαρρας, ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στην οικογένεια του Δ. Ανδρεόπουλου για την απώλεια της συζύγου του και μητέρα του παίκτη του ΠΑΟ, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια χωρίς να κάνει κάποια δήλωση για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Δικέφαλος αναχωρεί για την Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής (13/1) και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (14/1).

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος
Επόπτες: Νικάκης, Μαριδάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στις 17:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανελληνίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.