Μεγάλη νίκη στο Άργος για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 εκτός έδρας το Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier, του οποίου και επικράτησε με 20-31.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά με 1-3, με γκολ των Κυπραίου και Παλάσκα, την οποία άνοιξε στη συνέχεια στα +3 γκολ, 2-5. Αν και ο γηπεδούχος προσπάθησε να μειώσει σε 4-6, οι ασπρόμαυροι, με ένα σερί τεσσάρων γκολ, έχτισαν μία διαφορά των +6 γκολ, 4-10, την οποία διατήρησαν ως το ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με σκορ 8-14.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο γηπεδούχος Διομήδης προσπάθησε να πλησιάσει, μειώνοντας τη διαφορά στα τέσσερα γκολ, την οποία ξαναέστειλαν στα +6 γκολ, σκοράροντας οι Νικολαΐδης και Τσεσμετζίδης, 11-17. Δίλεπτες αποβολές πήραν στο 35ο και στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κώστας Τσεσμετζίδης και ο Απόστολος Παλάσκας. Οι «ασπρόμαυροι», παρά τις αποβολές, διατήρησαν τη διαφορά στο σκορ, με το Γιόσμου να τη στέλνει στα +8 γκολ, 12-20, σημείο στο οποίο οι αντίπαλοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, καθώς με ένα σερί διαμόρφωσαν το 15-20. Ο Απόστολος Παλάσκας έγραψε το 15-21, με τον Κώστα Τσεσμετζίδη να τον ακολουθεί, 15-22, δεχόμενος στο 46ο λεπτό δέχθηκε τη δεύτερη δίλεπτη αποβολή του. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος βρισκόταν μπροστά με +6 γκολ για να πάρει τελικά τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα με 20-31.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους ξένους, Νίκολα Τζόνο και Νταβόρ Τάσκοβιτς.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος έδειξε "φρεσκάδα", έβγαλε αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο, "έπαιξε" άμυνα και "έτρεξε" στην επίθεση.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ταξιδεύει στη Βέροια το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Φίλιππο.

Διομήδης Άργους - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 20-31
 
ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής, Παλάσκας 8, Καραγκιοζόπουλος 1, Τσεσμετζίδης 3, Κοκώνης 2, Αποστόλου 1, Πετρίδης 2, Νικολαΐδης 2, Κωστακίδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 3, Κυπραίος 5, Γιόσμου 1.