Η κοπή πίτας της πάλης...

paok
Κατηγορία: Πάλη
Το τμήμα Πάλης πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2019 στο PAOK Sports Arena, με το παρόν να δίνουν τόσο τα αγωνιστικά τμήματα όσο και σύσσωμη η Ακαδημία.

Ο Έφορος Χάρης Μάλλιος, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, έκανε μία αναφορά στις επιτυχίες της περσινής αγωνιστικής περιόδου, στις ατομικές επιτυχίες των αθλητών μας σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ ακόμη έθεσε και τους στόχους της σεζόν, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση κάθε εγχώριου τίτλου σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη, ο Έφορος του τμήματος ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους χορηγούς του τμήματος, που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Στη συνέχεια, οι προπονητές Δημήτρης Τσεκερίδης και Γιάννης Σισμανίδης, ορμώμενοι από τον εορτασμό των 20 χρόνων του τμήματος, έκαναν μία σύντομη αναδρομή, αναφέροντας μάλιστα πως αυτή τη στιγμή το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ ζει τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον ιδρυτή του τμήματος, τον αείμνηστο Παναγιώτη Ποικιλίδη. 

Φυσικά, από την εκδήλωση παρευρέθηκαν το επίτιμο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κώστας Αμοιρίδης και ο ιδιοκτήτης της χορηγού εταιρίας Prima Holidays κ. Δημήτρης Νάκος.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πιο αγνός και ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης, ο οποίος έχει το μικρό του ανηψάκι στο τμήμα Πάλης του Δικεφάλου!


PHOTOSTORY