Η Συνέντευξη Τύπου!

paok
Κατηγορία: Πάλη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 17/01/2018
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2019 στο PAOK Sports Arena για την παρουσίαση των χορηγών του τμήματος Πάλης για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
 
Τη Συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο Έφορος κ. Χάρης Μάλλιος, ο οποίος δήλωσε: «Καλούμε όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, να γνωρίσουν τόσο το άθλημα όσο και την ομάδα μας. Το τμήμα δημιουργήθηκε το 1999, επανασυστάθηκε πριν λίγα χρόνια και εμείς προσπαθούμε να εκπροσωπούμε επάξια το Σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστάρης στην προώθηση του αθλήματος, στην αναγνώρισή του, στο να αντιμετωπίζεται η πάλη όπως όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Ο βασικός μας στόχος είναι να φέρνουμε όλο και περισσότερα παιδιά στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ θέλουμε να φέρουμε κόσμο δίπλα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, να γαλουχήσουμε παιδιά με τις αρχές μας, να φαινόμαστε με την οργάνωσή μας σε όλα τα μήκη του κόσμου και όχι μόνο στην Ελλάδα. Το κυριότερό μας πρόβλημα είναι η έλλειψη γηπέδου, ωστόσο με προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε! Αγωνιστικά, τοχεύουμε στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματός μας, την πολύ καλή μας εμφάνιση στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ και οι αθλητές μας να έχουν μεγάλες διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως η Ολυμπιάδα στην οποία θα λάβουν μέρος ο Δημήτρης Τσεκερίδης και ο Λαοκράτης Κεσίδης.»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία, ηρεμία και στόχους. Ευχαριστώ τον κ. Χάρη Μάλλιο, ο οποίος τρέχει και αγωνίζεται για να μεγαλώνει το τμήμα. Χαίρομαι που συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια, καθώς ο ΠΑΟΚ μέσα από αυτή έχει πετύχει να γίνει υπόδειγμα. Τη νέα σεζόν ελπίζω να είμαστε γεροί και να έχουμε επιτυχίες, όπως κάθε χρόνο...  Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, μακριά από τραυματισμούς...».

Ο προπονητής Παναγιώτης Χεριστανίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, και στους αθλητές μας να έχουν πάντα υγεία και να είναι μακριά από τραυματισμούς. Θα ήθελα να αναφερθώ πως αυτές οι επιτυχίες δεν ήρθαν από την μία ημέρα στην άλλη, η αρχή τους βρίσκεται έξι χρόνια πριν, μέσα από τη δουλειά, μέρα με τη μέρα σχεδιάζαμε και αρχίσαμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας! Εύχομαι καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία, κουράγιο στις οικογένειες που στηρίζουν αυτά τα παιδιά! Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο προπονητής Γιάννης Παγκαλίδης, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Έφορό μας Χάρη Μάλλιο και τους χορηγούς μας, που συμβάλλουν στο να γίνεται ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερος. Η ομάδα θέλει να δημιουργήσει το δικό της γήπεδο, να αποτελούμε πρότυπο για όλους! Οι στόχοι μας φέτος,  φυσικά, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών, θέλουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Μακάρι να βγούνε πολλοί πρωταθλητές και να έχουμε όσο το δυνατόν πολυπληθέστερη εκπροσώπηση στην Εθνική Ομάδα».

Ο πρωταθλητής Δημήτρης  Τσεκερίδης δήλωσε: «Είμαι αθλητής του ΠΑΟΚ τα τελευταία 19 χρόνια, είμαι χαρούμενος που βλέπω την ομάδα μου, την οικογένειά μου να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος να παρακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παλατάκι και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτησή του. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!».

Ο προπονητής Ηλίας Παγκαλίδης ανέφερε: «Εύχομαι στους συναθλητές μου υγεία και μακριά από τραυματισμούς, γιατί φέτος ταλαιπωρηθήκαμε πολύ... Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος υγιής, με πολύ καλούς προπονητές, καλούς αθλητές που τον εκπροσωπούν σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού, έχει ανθρώπους που παλεύουν για να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος. Ευχαριστούμε τον Έφορό μας κ. Χάρη Μάλλιο, που δίνει και την ψυχή του για το τμήμα! Καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί δίπλα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τέλος, κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναθλητές μου Δημήτρη Τσεκερίδη και Λαοκράτη Κεσίδη για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα!».
 
Ο Έφορος κ. Χάρης Μάλλιος αναφέρθηκε στους χορηγούς του τμήματος, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη μεγάλη συμβολή τους, ενώ πέρασε και στην παρουσίαση του κεντρικού χορηγού του τμήματος, της εταιρίας Prima Holidays.

Εκ μέρους της εταιρίας Prima Holidays, η εκπρόσωπος αυτής Λένια Κοκκίνου δήλωσε: «Χρόνια πολλά στο τμήμα, που εορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του! Είμαστε για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγοί στο τμήμα και στον ΠΑΟΚ και είναι μεγάλη μας τιμή! Ο αθλητισμός και τα ταξίδια έχουν κάτι κοινό, διαμορφώνουν τους ανθρώπους και εμείς δεσμευόμαστε πως θα είμαστε εδώ, να βοηθήσουμε σε κάθε επιτυχία, είμαστε εδώ σε κάθε επόμενο βήμα, παρόντες!».


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ