Το τρίτο ημίχρονο της Σμύρνης...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Μετά το τέλος του αγώνα, οι ιθύνοντες της αποστολής του Δικεφάλου έκαναν δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι στο acpaok.gr...

Ο κ. Γρηγόρης Πετρίδης, που παρευρέθηκε, συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το τεχνικό τιμ που σήμερα μας κάνανε περήφανους και δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δίκαια έχει πάντα μια θέση στην καρδιά όλων μας!!! Η αποστολή επιστρέφει αύριο το πρωί στις 9 στο αεροδρόμιο Μακεδονία.»

Ο Team Manager της ομάδας κ. Γρηγόρης Νατσιόπουλος τόνισε: «Μίλησε η ελληνική ψυχή μέσα σε ένα γήπεδο με μία ομάδα πολύ μεγάλων οικονομικών διαφορών. Με κόντρα διαιτησία μετά το σαράντα και εκτός ομάδας Τσίλη, Νικολαΐδη και Pejovic καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.»

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Σήμερα πήραμε μία τεράστια νίκη τόσο για τον ΠAOK όσο και για την Ελλάδα. Η απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, είχαμε ωριμότητα, συγκέντρωση και ήμασταν πολύ καλοί στην τελική προσπάθεια. Τώρα σειρά έχουν οι εγχώριες διοργανώσεις, όπου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!»