Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Από νίκη σε νίκη πετούσε ο Δικέφαλος Αετός σε ερασιτεχνικά και επαγγελματικά τμήματα αυτό το σαββατοκύριακο, κάνοντας αυτό ακριβώς που θέλουν πάντα οι οπαδοί του, οι οποίοι είναι περήφανοι γι' αυτόν.

Ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, όπου με ένα επιθετικό crescendo του Γουίλ Χάτσερ με 37 πόντους, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ υπέταξε στην Κρήτη το Ρέθυμνο με 78-88, συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις για να πάμε στο γυναικείο μπάσκετ, το οποίο άλωσε και την έδρα της Λευκάδας, παίρνοντας ένα ακόμη "ροζ" φύλλο αγώνα με 68-74.

Στη συνέχεια, στη Μίκρα, οι πρωτοπόρες του γυναικείου χάντμπολ έκαναν υγιεινό περίπατο απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 38-7, με την ανανεωμένη ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ να επικρατεί της Κομοτηνής στο PAOK Sports Arena με 3-0.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» πήραν ακόμη ένα σπουδαίο διπλό στη Βέροια κόντρα στο Φίλιππο με 20-26 για να κλείσει στη συνέχεια το Σάββατο με τη νίκη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο με 3-0.

Την Κυριακή σειρά πήραν οι κοριτσάρες του βόλεϊ, οι οποίες επικρατώντας με 3-2 του Παναθηναϊκού, έχουν σαφές προβάδισμα για την άνοδο στα σαλόνια της Α1.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter