Έκοψε βασιλόπιτα η Ακαδημία Μπάσκετ Γυναικών!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου η ετήσια κοπή βασιλόπιτας των Ακαδημιών Μπάσκετ Κοριτσιών στο PAOK Sports Arena.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση το παρόν έδωσαν εκ μέρους της Διοικήσεως οι Αντιπρόεδροι του ΠΑΟΚ κκ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης, το μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου μας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Άρης Καρακούσης, καθώς και ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλης Αγγελίδης και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Θόδωρος Πολυμένης.

Στο σύντομο χαιρετισμό τους, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης αναφέρθηκαν στο βάρος που δίνει στο τμήμα η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς και την πάγια τακτική για προώθηση των Ελληνίδων αθλητριών στην πρώτη ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύθηκε για την πολυετή προσφορά του στις Ακαδημίες Μπάσκετ Κοριτσιών κ. Ανέστης Μελετιάδης, ενώ στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα, η οποία τυχερό ανέδειξε τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Βασίλης Μασλαρινός.

Επιπλέον, βραβεύθηκαν και οι αριστούχες αθλήτριες των Ακαδημιών: Κατερίνα Κοπαράνη, Ελένη Μπουτσούκη, Ναταλία Φράγκου, Μαριάνθη Δαιμονάκου, Νικολέτα Καλούτσικου, Ελένη Μιχαηλίδου, Καλλιόπη Μιχαηλίδου, Γεωργία Καπλανίδου, Μαρία Δασκαλούδη, Καλλιόπη Τασουλίδου, Δήμητρα Γενναίου, Αντιγόνη Θεοδώρου, Ελισάβετ Φείδα, Εύα Κουμαντσιώτη, Ελεάνα Παπαγεωργίου.