Όλα για όλα στη Νεάπολη...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό / Όμιλο Ξυνή στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 32-24.

Ο Δικέφαλος, αν και προηγήθηκε πρώτος με 0-1 μετά από γκολ του Κωστακίδη, έμεινε πίσω στο σκορ στη συνέχεια, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει 16-10. Θέλοντας να κάνουμε μία αποτίμηση, χωρίς να υπεισέλθουμε σε υψηλή τεχνική ανάλυση, θα λέγαμε ότι καθοριστικά ήταν τα τρία χαμένα πέναλτι της ομάδας, τα οποία αφ’ ενός δημιούργησαν αίσθημα σκορ ασφαλείας στους γηπεδούχους και από την άλλη έριχναν την ψυχολογία των αθλητών μας.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στα ίδια πλαίσια, με τον ίδιο ρυθμό, για να φτάσουμε στο τελικό 32-24.

Συμπερασματικά, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αλλά στην ομάδα ειλημμένη είναι η απόφαση να διεκδικήσουν μέχρι τέλος τις πιθανότητες που υπάρχουν για πρόκριση στον τελικό.

Σε αυτή την προσπάθεια, παίκτες και τεχνικό τιμ, θέλουν δίπλα τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει το δικό του ρόλο στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο κλειστό της Νεάπολης.

Άλλωστε, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν το βάζουν κάτω και όταν είναι με την «πλάτη στον τοίχο», αντιδρούν με πείσμα, βγάζοντας στο παρκέ τον αγωνιστικό τους εγωισμό, σε συνδυασμό με το βάρος της φανέλας.

Ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 19:15 στο κλειστό της Νεάπολης.

Ολυμπιακός / Ομ. Ξυνή - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 32-24