ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: «25α Αλεξάνδρεια»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 28/11/2017

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2017 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την παρουσίαση του κολυμβητικού μίτινγκ «25α Αλεξάνδρεια», που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1,2 & 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.
 
Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρθηκε στα 25α Αλεξάνδρεια, τα οποία διοργανώνονται για μία ακόμη φορά υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και αποτελούν το μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της πόλης και της Β. Ελλάδος γενικότερα. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή για τη στήριξη που δείχνει στο τμήμα της κολύμβησης, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους εφόρους, τους προπονητές και τους αθλητές του Δικεφάλου, καλώντας τα ΜΜΕ να είναι κοντά στον υγρό στίβο, με τον οποίο ασχολούνται πολλά νέα παιδιά και ο οποίος χρειάζεται περισσότερη προβολή.
 
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Έφορος της Κολύμβησης, κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που διοργανώνονται τα Αλεξάνδρεια από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ στη μνήμη του αείμνηστου Εφόρου Κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Χατζηγεωργίου, τα οποία φέτος θα σπάσουν κάθε ρεκόρ συμμετοχής, αφού θα συμμετέχουν σε αυτά 960 αθλητές από όλη την Ελλάδα, καθώς και πέντε ξένες αποστολές, μεταξύ των οποίων η πολυπληθέστερη θα είναι η τούρκικη με 80 συμμετοχές και 50 συνοδούς, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα της τουρκικής κολύμβησης από το επίπεδο ανδρών γυναικών και κάτω. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει με ολόκληρο το αγωνιστικό του τμήμα – συνολικά 82 αθλητές-, οι οποίοι θα επιδιώξουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.
 
Έπειτα, τον λόγο πήρε ο αθλητής του Συλλόγου, Αστέρης Δαλδογιάννης, ο οποίος είναι Πρωταθλητής Κολύμβησης και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης,  και ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι αγώνες αποτελούν ένα σημαντικό τεστ για όλους τους κολυμβητές, οι οποίοι ψάχνουν τα όρια πρόκρισης για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι, ενώ με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τους Εφόρους του και τον προπονητή του.
 
Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, τον λόγο πήρε ο προπονητής κ. Τάσος Χατζηγεωργίου, γιος του αείμνηστου Αθανάσιου Χατζηγεωργίου, στον οποίο όπως προαναφέρθηκε είναι για μια ακόμη χρονιά αφιερωμένα τα Αλεξάνδρεια, παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ο οποίος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των αθλητών του Συλλόγου να συμμετάσχουν στους αγώνες, ενώ ακόμη τόνισε τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα Κολύμβησης του Δικεφάλου, το οποίο αποτελεί το πολυπληθέστερο κολυμβητικό τμήμα στην Ελλάδα.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ