Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα υδατοσφαίρισης ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής την ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, της οποίας και επικράτησε με σκορ 8-6.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ MORRIS μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και, με σκόρερς τους Διονύση Καρούντζο και Νικήτα Κόχειλα, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος με 2-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, αν και η αντίπαλη Γλυφάδα ισοφάρισε σε 2-2, ο Παύλος Μουρατίδης έδωσε το προβάδισμα ξανά στους «ασπρόμαυρους», 3-2, για να τον διαδεχθεί ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 4-2. "Αέρα" τριών τερμάτων έδωσε στην ομάδα του Δικεφάλου ο Διονύσης Καρούντζος, γράφοντας το 5-2, στο οποίο απάντησε λίγο αργότερα ο Αλβέρτης, με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 5-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Aria Soleimanipak, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έκανε το 6-3, με τους αντίπαλους να μειώνουν σε 6-4. Οι δύο ομάδες στο τρίτο οκτάλεπτο, με τη σκληρή τους άμυνα, δεν επέτρεψαν να ανέβει ο δείκτης του σκορ, με το οκτάλεπτο να λήγει με 6-4. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Γλυφάδα ισοφάρισε σε 6-6, κάτι που ωστόσο δε σταμάτησε τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι ξαναπήραν ένα προβάδισμα των δύο γκολ, 8-6, το οποίο ήταν και το σκορ που έδωσε την πολυπόθητη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Στην επόμενη αγωνιστική, o ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το Παλαιό Φάληρο.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - ΑΝΟ Γλυφάδας: 8-6