Η κοπή βασιλόπιτας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 στο Les Zazous η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, σε από κοινού διοργάνωση με τη χορηγό εταιρία ΚΥΑΝΑ.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν η γυναικεία ομάδα, οι ομάδες νεανίδων & κορασίδων, ο Έφορος κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Πολυμένης, οι προπονητές Βασίλης Μασλαρινός, Άγγελος Αγγελίδης, Νίκος Παπαδόπουλος και Κοσμάς Δάγκουλας, ενώ το παρόν έδωσαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης. Επιπλέον, εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρευρέθηκαν οι κκ. Άρης Καρακούσης και Χρήστος Καραμπέρης, καθώς και ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Ορφανός.

Στη βασιλόπιτα του γυναικείου μπάσκετ νικήτρια ήταν η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ανθούλα Ταρπάγκου, στην κεντρική βασιλόπιτα το φλουρί έπεσε στον... Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενώ στη βασιλόπιτα των χορηγών το φλουρί κέρδισε η χορηγός εταιρία Icon Beauty.

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές & χορηγούς του τμήματος, που βρίσκονται πάντα ενεργά με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα και οι οποίοι είναι οι εξής: ΚΥΑΝΑ, Icon Beauty, German Adler, Hatzidakis Winery, Madrino Hotel, Egnatia Palace Hotel, Avance Car, Αναδομώ, Elixir, Ebury, Stefan, Φάρμα Κουκάκη, Σουρωτή, Ελιά Λεμόνι, SPARItex, Le Nouveau Cafe, καθώς και τον κεντρικό χορηγό του Α.Σ. ΠΑΟΚ την εταιρία MORRIS.

Τα δώρα για τους παρευρισκομένους νικητές πρόσφεραν οι κάτωθι: 4ήμερο στο Ionian Blue Spa Resort, διήμερο στο Bansco (Prima Holidays), σετ πετσέτες (KENTIA), δωροεπιταγές από τις εταιρίες Arte Piedi, Macron, 2 ρολόγια Just Cavalli εκ μέρους του κ. Βασίλη Κυρίτση, μηχάνημα μασάζ discovery Katsaros  από τον κ. Παναγιώτη Καρδάρα, 2 spa - μασάζ και sauna στο Egnatia Palace Hotel από τον κ. Λευτέρη Μπουτσιούκη, Σετ πουκάμισο & παντελόνι από το Stefan Fashion από τον κ. Στέφανο Καϊμακτσή και 2 πιστολάκια επαγγελματικά από την εταιρία ΚΥΑΝΑ.

PHOTOSTORY