Η Συνέντευξη Τύπου του Final 4 Nεανίδων!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου ενόψει του Final 4 Βόλεϊ Νεανίδων, στο οποίο έχει προκριθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ μαζί με τις ομάδες του Άρη, του Α.Σ. Ελπίς και του Ν. Βότση.

Ο προπονητής των Νεανίδων του Δικεφάλου, Γιάννης Χαριτωνίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου της Ε.ΠΕ.Σ.Θ., τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Ένωση για την πρωτοβουλία της συνέντευξης τύπου που δίνει μια αίγλη και ένα έξτρα κίνητρο στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που θα βραβευτεί ο Απόστολος που είναι μεταξύ άλλων και συγγενής μου και έχω ζήσει τον αγώνα του. Μπράβο του που έχει φτάσει ως εδώ. ΠΟ στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα να παίζει για την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό που είμαστε ήδη εδώ. Τα τελευταία χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να βάζει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει». 

Η αθλήτρια του Δικεφάλου, Μαρία Κλέπκου, δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παρά τον σημαντικό τραυματισμό που είχαμε πρόσφατα. Ο καλύτερος ας κερδίσει, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες». 

Στη Συνέντευξη Τύπου, η Ε.ΠΕ.Σ.Θ. βράβευσε τον Απόστολο Χαριτωνίδη, έναν αθλητή πρότυπο για όλους.

Το Final 4 Νεανίδων θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 & 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019
18:00 Άρης - ΠΑΟΚ

20:00 Α.Σ. Ελπίες - Ν. Βότσης

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019
18.00 Μικρός τελικός
20:00 Μεγάλος τελικός
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter