Μέταλλο πρωταθλητή και 6-2 τον Ατρόμητο!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο προπονητικό κέντρο της Ν. Μεσημβρίας για την  πρώτη αγωνιστική του β΄γύρου, πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη με 6-2.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0, ύστερα από γκολ της Μαρίας Μήτκου στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος στο 35’ ισοφάρισε σε 1-1, με τη Θωμαή Βαρδαλή να απαντάει λίγα λεπτά αργότερα και να στέλνει την ομάδα στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 2-1.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελένη Κακαμπούκη, «ξανασκότωσε» τον Ατρόμητο όπως και στον πρώτο γύρο, αυξάνοντας το σκορ στο 47’ σε 3-1 για τον ΠΑΟΚ, με την Gizela Betancourt να την ακολουθεί και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 55ο λεπτό του αγώνα, 4-1. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 65’, η Αναστασία Γκάτσου με αυτογκόλ, διαμόρφωσε το 4-2. Στο 75’, η Ελένη Κακαμπούκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ, έγραψε το 5-2, ενώ στο 78’, η Gizela Betancourt, περνώντας ανάμεσα από 6 παίκτριες, σημείωσε το 6-2 για το Δικέφαλο.
 
Ο Δικέφαλος σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλός, πιστοποιώντας το βάθος του ρόστερ του, αλλά και την αγωνιστική αξία και το μέταλλο πρωταθλητή  των παικτριών του.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Ατρόμητος Αθηνών: 6-2
 
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ MORRIS: Παπακωνσταντίνου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Betancourt, Μήτκου, Γεωργίου, Γκάτσου
 
Στο 84ο λεπτό του αγώνα, ο προπονητής πέρασε στο παιχνίδι τις: Καραπέτσα, Πούλιου, Πατερνά, Νεφρού στη θέση των: Μήτκου, Στράντζαλη, Γκάτσου, Γεωργίου.