Τα αποτελέσματα της Κλειστής Ημερίδας Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Γεμάτο από ασπρόμαυρες παρουσίες και αγωνιστική δράση ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ.

Το  Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων που ήταν μια καλή ευκαρία να τεστάρουν οι αθλητές μας τους εαυτούς τους και να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
 
Ο Λεωνίας Γαϊτανίδης στα 60μ. (7.25) έδειξε ότι αρχίζει να ξεμουδιάζει σιγά σιγά και η προετοιμασία του ενόψει της θερινής περιόδου βρίσκεται σε καλό στάδιο.
 
Ο δεκαθλητής μας Δημήτρης Κωνσταντίνου συμμετείχε στα 60μ. (7.32) και στο άλμα εις μήκος (6.54) στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
 
Ο Γιάννης Μανταρτζίδης σε αυτόν τον αγώνα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τη φορά του στο άλμα εις μήκος, με αποτέλεσμα να κάνει 3 άκυρα άλματα.
 
Στο άλμα επί κοντώ, ο Στέφανος Τσολακίδης, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και αναγκάζεται εκτός των άλλων να αγωνίζεται με μικρότερη φορά, δείχνει σταθερότητα στα  άλματά του (4.30), κάτι που του δίνει ελπίδες για πολλά περισσότερα την καλοκαιρινή περίοδο.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Νίκος Πέτρου και ο Κυριάκο Χόντο ξεπέρασαν τους εαυτούς τους σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ (4.10 και οι δύο).
 
Ο Μανώλης Μακρής προσγειώθηκε στα 15.75 στο άλμα τριπλούν, κατέλαβε τη 2η θέση και, με φετινή επίδοση τα 15.90, υπενθύμισε πως διεκδικεί ένα πολύ καλό πλασάρισμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
 
Στη σφαιροβολία ο Ελευθέριος Λαμπίδης – Χόχρεκ με βολή στα 14.94μ. κατέλαβε την 6η θέση.
 
Οι Γιάννης Φουρίκος, Στυλιανός Αθανασιάδης και Σεραφείμ Χατζηβασιλείου συμμετείχαν στο άλμα εις μήκος των νεαρότερων αθλητών (Εφήβων-Παίδων) κάνοντας αξιόλογη προσπάθεια. Ο Γιάννης Φουρίκος δοκίμασε τις δυνάμεις του και στα 60μ. Παίδων (7.52) όπως και ο Ιωάννης Γιαννουλόπουλος.
 
Όσον αφορά τις γυναίκες, η νεοαποκτηθείσα Ευαγγελία Γιαννουσίδου εν μέσω της προπόνησής της τερμάτισε τα 60μ. σε 8.31.
 
Η Περσεφόνη Βασιλειάδου στο άλμα επί κοντώ κορασίδων σημείωσε επίδοση 3.00, ενώ στο άλμα εις μήκος η επίσης νεοαποκτηθείσα Φωτεινή Μίζιου μετά από 2 χρόνια απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους επανήλθε με ατομικό ρεκόρ 5.56 δείχνοντας ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης για το καλοκαίρι. 

Στο άλμα εις μήκος επίσης συμμετείχαν η Μαρία-Χριστίνα Σιγούρου, η Στυλιανή Σμαραγδή και η Ευφροσύνη Ταχματζίδου.
 
Στο τριπλούν η Τατιανή Κυριακίδου προσγειώθηκε στα 10.94μ., ενώ η Μαρία Τσαμτσίδου δυστυχώς είχε άκυρα άλματα.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter