Διακρίσεις στους Αναπτυξιακούς Αγώνες σε Ανώμαλο Έδαφος!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Στο Στρατόπεδο Καρατάσου βρέθηκαν την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου μικροί αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, ώστε να λάβουν μέρος στους Αναπτυξιακούς Αγώνες σε Ανώμαλο Έδαφος.
 
Οι καλές εμφανίσεις από τη Στεφανία Μπαχαρίδου συνεχίστηκαν, αφού τερμάτισε στην 3η θέση στα 2000μ. ΠΚΑ με επίδοση 7.12, κατακτώντας ακόμα ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά χάλκινο.

Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχαν επίσης η Ανυαέλε Τζανέτ Δάμτσα και η Χρυσή Μυλωνά.
 
Με πολύ δυναμική εμφάνιση τερμάτισε στην 3η θέση στα 3000μ. ΠΠΑ και ο Παπανικολάου Γεώργιος με επίδοση 10.00, προσθέτοντας και εκείνος στη συλλογή του ένα χάλκινο μετάλλιο. Ο Πέτρος Φρουζάκης κατέκτησε την 7η θέση με επίδοση 10.23 στο ίδιο αγώνισμα, ενώ συμμετείχε επίσης και ο Αθανάσιος Κηπουρίδης.
 
Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης στα 6000μ. κατηγορίας Ανδρών, αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δικέφαλο ,αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.
 
Στα 3000μ. Κορασίδων συμμετείχε η Αναστασία Πυξιάδου και στα 6000μ. Νέων Γυναικών η Αλεξάνδρα Γκίκου.
 
Για άλλη μία φορά την παράσταση έκλεψαν τα δίδυμα ζευγαράκια-αδερφάκια του τμήματος στην κατηγορία Κ12, καθώς μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ1000, εμφανίστηκαν αυτή τη φορά φανερά βελτιωμένοι και αποφασισμένοι και κάνοντας καταπληκτική κούρσα κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση κατακτώντας δικαίως το χρυσό μετάλλιο. Ο λόγος για τους: Κατερίνα Γιαννουλίδου, τον Σπύρο Γώγο Σπύρο, τη Ραφαέλα Γιαννουλίδουκαι τον Ιωάννη Γώγο.

Στο ίδιο αγώνισμα σκυταλοδρομίας το τμήμα συμμετείχε κ με άλλη μια 4άδα αποτελούμενη επίσης από τις δίδυμες αδερφές Γεωργία και Κατερίνα Μαλιώκα, τον Λουκά Μποτζόρη και τον Γιώργο Τσιλιχρήστο και εάν και μικρότεροι ηλικιακά τερμάτισαν στην 7η θέση.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους!
 

PHOTOSTORY