Η κοπή βασιλόπιτας του βόλεϊ γυναικών!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας για το 2019 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Θύρα 3 του Γηπέδου της Τούμπας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ομάδες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και σύσσωμη η Ακαδημία, με τους προπονητές τους και τον Έφορο κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ παρευρέθηκε στην εκδήλωση ο κ. Δημήτρης Πατρίδας και εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ο κ. Κώστας Παϊσιάδης.
 
Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κ. Κώστας Αμοιρίδης απηύθηνε χαιρετισμό, ευχόμενος ένα έτος γεμάτο υγεία, επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.
 
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον κ. Αμοιρίδη, ο οποίος έδωσε την τηλεόραση, που προοριζόταν ως δώρο του νικητή, στην αθλήτρια Ανδρομάχη Τσιόγκα, η οποία υπέστη πρόσφατα χιαστό.
 
Πέραν όμως του νικητή του φλουριού, η εκδήλωση έκρυβε πολλά δώρα για τις αθλήτριες της ομάδας.
 
Το τμήμα βόλεϊ γυναικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς του τμήματος, οι οποίοι δεν εξασφάλισαν μόνο τα δώρα για τις μικρές αθλήτριες, αλλά βρίσκονται έμπρακτα με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα.
 
Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρίες – χορηγούς: MORRIS, F&U, Panasonic, Praktiker, Hell Energy Drink, Caffe Molinari, Red Led, Brothers in Law, Σιαμάτρας, καθώς και την εταιρία ΚΥΑΝΑ, την οποία εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος βρίσκεται ενεργά δίπλα στο Σύλλογο.