«Πετούσε» στο νερό!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Με ανεβασμένο το ηθικό υποδέχθηκε ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΟΦΘ, τον οποίο και νίκησε με 14-7.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα και βρέθηκε αρχικά πίσω, 0-1, ύστερα από κερδισμένο πέναλτι του ΟΦΘ. Ο Νικήτας Κόχειλας ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας ο ίδιος λίγο αργότερα το προβάδισμα στον Δικέφαλο, κάνοντας το 2-1. Οι αντίπαλοι, με δύο σερί γκολ, πέρασαν μπροστά, 2-3, με τον Νικήτα Κόχειλα, ο οποίος πέτυχε το τρίτο σερί γκολ του, να διαμορφώνει το 3-3 του πρώτου οκταλέπτου.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο «ασταμάτητος» Νικήτας Κόχειλας, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψε το 4-3, σκορ το οποίο διατηρήθηκε έως το 01:51, οπότε και ο ΟΦΘ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Διονύσης Καρούντζος έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 5-4, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.  
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ, με δύο σερί γκολ των Νικήτα Κόχειλα και Aria Soleimanipak, έχτισε μία διαφορά των +3 γκολ, 7-4, την οποία διεύρυνε λίγο αργότερα με τα δύο προσωπικά του γκολ ο Διονύσης Καρούντζος, 9-4. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλοςμ σκόραρε στην κόντρα, στέλνοντας τη διαφορά στα +6 γκολ, 10-4. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ο Νικήτας Κόχειλας έγραψε το 11-4 για τον ΠΑΟΚ, με τον ΟΦΘ να απαντάει, 11-5, σκορ με το οποίο έληξε το τρίτο οκτάλεπτο.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 12-5, με τον ΟΦΘ να μειώνει σε 12-6. Ο Διονύσης Καρούντζος άνοιξε και πάλι τη διαφορά, 13-7, με τον Μπάμπη Τάτση να τον ακολουθεί, γράφοντας το 14-7, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
 
Ο Δικέφαλος, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα, πέτυχε ακόμη μία νίκη, η οποία τον διατηρεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ταξιδεύει στη Χίο, όπου αντιμετωπίζει το Ν.Ο. Χίου το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.
 
ΠΑΟΚ ΜΟRRIS – ΟΦΘ: 14-7
 
Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 6-1, 3-2
 
ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 6, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 4, Βοζίκης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης 1, Σγουρίδης