Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του χάντμπολ γυναικών!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημαρχείο της Άρτας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ Μateco και της Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης: "Ο Δ. Αρταίων με χαρά φιλοξενεί τον 33ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών μεταξύ των ομάδων της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΟΚ στο νέο κλειστό γήπεδο Κωστακιών. Για εμάς αποτελεί χαρά, καθώς αυτό το μεγάλο έργο του νέου σταδίου ολοκληρώθηκε, αποτελώντας πλέον το στολίδι της περιοχής μας, ενώ ακόμη με την ανάληψη μεγάλων διοργάνωση, όπως είναι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, αποκτούμε τεχνογνωσία σχετικά με την άριστη διεξαγωγή αυτών. Η Άρτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πόλη του χάντμπολ και είναι μεγάλη τιμή για εμάς που αναλάβαμε αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας, να προβληθεί το χάντμπολ και να απολαύσουμε όμορφο θέαμα. Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες".

Στη συνέχεια, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, κα. Αναστασία Σίμου ανέφερε: "Σαν Περιφέρεια Ηπείρου είμαστε πάντα συμπαραστάτες του αθλήματος, με την ομάδα της Ηπείρου, την Αναγέννηση Άρτας να έχει μεγάλη ιστορία και τίτλους, έχοντας συμβάλει στην ιστορία του χάντμπολ. Η ολοκλήρωση του έργου του νέου γηπέδου της πόλης έγινε με τη συνδρομή της Περιφέρειας, η οποία θέλει να είναι δίπλα ειδικά στη διεξαγωγή αγώνων, οι οποίοι βοηθάνε στην ανάδειξη τόσο του αθλητισμού γενικά όσο και του χάντμπολ ειδικά, ενώ ταυτόχρονα κάνουν γνωστή την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, σαν εκπαιδευτικός καλώ τους πάντες να στρέψουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό, το χρειάζονται. Εύχομαι έναν καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις δύο ομάδες!".

Έπειτα, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης τόνισε:

"Βρισκόμαστε σε μία σπουδαία πόλη, σε έναν σπουδαίο αγώνα, με δύο σπουδαίες ομάδες. Από τη μία είναι η σπουδαία Αναγέννηση Άρτας και από την άλλη η ανερχόμενη δύναμη του γυναικείου χάντμπολ, με μεγάλη ιστορία σε όλα τα αθλήματα, η ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι εργασίες επιτελέστηκαν για την άριστη προετοιμασία του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο για τον αγώνα, με τον οποίο θα ανοίξει τις πύλες του. Ευχαριστούμε το Δήμο, την Περιφέρεια και την ΠΕΔ Ηπείρου για την άριστη φιλοξενία. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως αύριο διοργανώνεται ένα τουρνουά αναπτυξιακών ομάδων στην πόλη  και είναι μεγάλη μας χαρά που όλα αυτά τα μικρά παιδιά θα παρευρεθούν μετά στο γήπεδο".

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας πήρε το λόγο, αναφέροντας:
"Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχηθώ συγχαρητήρια στη Βάσω Σκάρα για τη βράβευσή της από τον ΠΣΑΤ, καθώς αντανακλά όχι μόνο τις προσωπικές της επιτυχίες, αλλά και όλο το ελληνικό χάντμπολ. Ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Άρτα και αυτό αποπνέει ενέργεια για τον αυριανό τελικό. Δουλεύουμε από το καλοκαίρι και αυτό που δομούμε, σιγά σιγά μορφοποιείται. Υπάρχει μεγάλη δίψα και λόγω της νεανικότητας της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εύχομαι τύχη, υγεία και να απολαύσουμε όλοι μαζί έναν πολύ ωραίο τελικό".

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, η αθλήτρια Neda Jurisic είπε: 
"Αρχικά, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την πόλη της Άρτας. Σεβόμαστε την Άρτα, είναι μία δυνατή αντίπαλος, είμαστε ενθουσιασμένες και περιμένουμε με ανυπομονησία τον αυριανό αγώνα".