Ανατροπή στο τέλος...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Υδραϊκό, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 5-7 τελικό σκορ.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες βασίστηκαν στη δυνατή τους άμυνα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ, μόλις 30’’ πριν τη λήξη του οκταλέπτου, όταν ο Γιουράι Ζάτοβιτς έγραψε το 1-0.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, με κερδισμένο πέναλτι, έκανε το 2-0 για το Δικέφαλο. Ο Υδραϊκός μείωσε στην κόντρα σε 2-1, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει με γκολ του Χάρη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έστειλε τη διαφορά και πάλι στα +2 γκολ, 3-1. Οι αντίπαλοι μείωσαν και πάλι, λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου, σε 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
 
Στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ο Υδραϊκός ισοφάρισε 3-3, ωστόσο ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 4-3. Ο Υδραϊκός έφερε ξανά το σκορ στην ισοπαλία, 4-4, με τον Παύλο Μουρατίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-4 του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι αντίπαλοι έγραψαν το 5-5 και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 5-6 και 5-7, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου, με αντικειμενικό σκοπό την είσοδο στα play-offs. 

Στην επόμενη αγωνιστική, ύστερα από τη διακοπή των δύο εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ν.Ο. Χανίων το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Υδραϊκός: 5-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 
1-0, 2-2, 2-2, 0-3

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος, Παυλίδης, Soleimanipak, Χαραλαμπόπουλος 3, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Σγουρίδης