9-0 η ΠΑΟΚΑΡΑ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ακόμη μία μεγάλη νίκη πέτυχαν οι "ισόβιες" Πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS, επικρατώντας αυτή τη φορά των Ελπίδων Καρδίτσας με 9-0.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν ιδιαίτερα "ορεξάτες" στην αναμέτρηση, με το σκορ να ανοίγει από το 5ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης η Gizela Betancourt με 1-0. Στο 7ο λεπτό του αγώνα η Θωμαή Βαρδαλή έγραψε το 2-0, με την Ελένη Κακαμπούκη να "καπνίζει" τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Η Gizela Betancourt σημείωσε το 4-0, με την Αναστασία Σπυριδωνίδου να την ακολουθεί για το 5-0. Το χατ τρικ της Betancourt ήταν γεγονός για την Gizela Betancourt, όταν έγραψε το 6-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναστασία Γκάτσου στο 59ο λεπτό έγραψε το 7-0 για τις "ασπρόμαυρες", ενώ η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 78' το 8-0. Το τελικό 9-0 έκανε η Gizela Betancourt στο 89'. 

Ο Δικέφαλος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την ποιότητά του, συνδυάζοντας για ακόμη μία φορά νίκη και ωραίο θέαμα, ενώ πέτυχε τη 13η νίκη του στην πορεία του για τον τίτλο. 

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Ελπίδες Καρδίτσας: 9-0

Η σύνθεση του Δικεφάλου: 
Νάση, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (76' Καλέση), Smiljkovic, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βetancourt, Βαρδαλή, Καραπέτσα (68' Δοϊρανλή), Γκάτσου.