Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Διαθέτουμε ποιότητα

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του αθλητή του ΠΑΟΚ.....
Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
"Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό. Γνωρίζουμε πως παραδοσιακά μέσα στην έδρα τους είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και οι φίλαθλοί τους δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Αν δεν παρουσιαστούμε προσεκτικοί θα εξελιχθεί σε ένα δύσκολο ματς. Εμείς, διαθέτουμε ποιότητα και δυναμικότητα, οπότε πιστεύω πως με σωστή τακτική και προετοιμασία θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς".

Για την πρόκριση στο Final 4 Κυπέλλου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
"Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου άλλα και από την πρόκρισή μας για άλλη μια χρονιά στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ψυχολογία μας είναι καλή και πλέον, χωρίς τα μεσοβδόμαδα ματς, έχουμε το χρόνο να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την απαιτητική συνεχεία του πρωταθλήματος.

Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζουμε παίζοντας κάλο βόλεϊ και να βελτιωνόμαστε τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα. Έτσι θέλουμε να πορευτούμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να τον Απρίλιο να μπούμε στην τελική ευθεία να είμαστε πανέτοιμοι στα παιχνίδια που θα κρίνουν τους τίτλους!".