Πλούσια δράση του στίβου...

paok
Κατηγορία: Στίβος
Μια διαφορετική εβδομάδα ήταν αυτή που ξεκίνησε για το τμήμα στίβου.

Το 2ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων είχε τη χαρά να γνωρίσει από κοντά το άθλημα του άλματος επί κοντώ υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Νίκου Βαρσάμη.

Επίσης, οι μαθητές γνώρισαν και το αγώνισμα της σφαιροβολίας μέσω του βοηθού προπονητή της ομάδος Γεωργίου Φαρμάκη και έδειξαν ενθουσιασμένοι, καθώς η εκπαίδευσή τους πάνω σε αυτά τα αντικείμενα συνεχίστηκε και εκτενέστερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι προπονητές και οι βοηθοί προπονητών του τμήματος στίβου, σε άλλη μια προσπάθεια ανάδειξης του κλασσικού αθλητισμού δηλώνουν παρόντες!

Οι δραστηριότητες του τμήματος, όμως, δε σταματούν εδώ, καθώς σήμερα Σάββατο μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μικρών κατηγοριών στη Φόρμουλα - Υπερσκυτάλη που διοργάνωσε ο σύλλογος ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

Επιπλέον, την Κυριακή ο σύλλογος "Α.Σ ΑΡΝΗ" θα ταξιδέψει από την Αρναία, ώστε να πραγματοποιήσει κοινή προπόνηση με την ομάδα μας στο Καυταντζόγλειο Στάδιο σε μια προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για την υπεράσπιση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ομάδων.

Δίπλα μας για άλλη μια φορά θα είναι ο Skouras Camp με τους εθελοντές του και όλοι μαζί σας υποσχόμαστε ένα υπέροχο, γεμάτο εκπληξεις και χαμόγελα κυριακάτικο πρωινό!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter