Νίκη στα Χανιά για τον ΠΑΟΚ ΜΟRRIS!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Η ομάδα πόλο ανδρών ταξίδεψε στα Χανιά, όπου αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2019 τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο, του οποίου και επικράτησε με 7-10.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες βασίστηκαν στη σκληρή άμυνά τους, γεγονός που φαίνεται και από το τελικό 1-0 της περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε το ρυθμό του, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 και παίρνοντας το προβάδισμα στη συνέχεια, 1-2, με το ημίχρονο να τον βρίσκει προηγούμενο με +2 γκολ, 1-3. Στην τρίτη περίοδο, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν πολλές επιθετικές λύσεις, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ, το οποίο στη λήξη της περιόδου είχε διαμορφωθεί σε 5-8. Οι παίκτες του Πάνου Βέργου δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και έφτασαν τελικά στη νίκη με 7-10 τελικό σκορ.

Η ομάδα, με τη σημερινή της εμφάνιση, έδειξε πως εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη διακοπή των δύο εβδομάδων για σκληρή δουλειά, η οποία βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ν.Ο. Χανίων - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: 7-10

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα:
1-0, 0-3, 4-5, 2-2

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 4, Παυλίδης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης