«Πέταξε» ο Αετός μία μέρα νωρίτερα...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ Μateco μετέτρεψε το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας σε παράσταση για έναν ρόλο, κερδίζοντας για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και τρίτη για φέτος μετά τη νίκη-αποκλεισμό της Ν. Ιωνίας στο Κύπελλο.

Ο Δικέφαλος ήταν "χάρμα ιδέσθαι" και μία ομάδα "να την πιεις στο ποτήρι"... Με τη συνηθισμένη σκληρή του άμυνα "έσφιγγε" τον αντίπαλό του και με πλουραλισμό επιθετικών λύσεων, η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 12-8 για να ολοκληρώσει το θρίαμβο στο δεύτερο ημίχρονο με 22-16.

Με τη σημερινή νίκη, ο ΠΑΟΚ σφράγισε την 1η θέση στην κανονική περίοδο, καθώς αυτή είναι που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.

Οι αθλήτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν τον κόσμο, που δημιούργησε συνθήκες έδρας στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ δεν παρέλειψαν να θυμηθούν τις τραυματίες Neda Jurisic, Κατερίνα Βαφειάδου και Γεωργία Θεοδωράκη, στις οποίες εύχονται να είναι και πάλι γρήγορα κοντά στο τμήμα.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι αθλήτριες κατευθύνθηκαν προς το Γήπεδο της Τούμπας, ούτως ώστε να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του εν δυνάμει Πρωταθλητή ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ Μateco - Ο.Φ.Ν.Ιωνίας: 22-16

Ημίχρονο: 
12-8