Οι δηλώσεις Σολκίδη - Κιόση!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Θήρας, ο προπονητής του Δικεφάλου Δημήτρης Σολκίδης και η παίκτρια Ελένη Κιόση δήλωσαν...

Δημήτρης Σολκίδης:

«Παίξαμε κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα και κάναμε την προσπάθειά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό το πετύχαμε στο 3ο σετ και στο 4ο μέχρι το 19-19. Η Σαντορίνη είναι ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις και την πετύχαμε σε κατάσταση φόρμας. Προχωράμε στον κύριο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση στη Pre League και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Ελένη Κιόση:

«Υπήρχαν σημεία που παίχτηκαν καλές φάσεις τόσο από εμάς όσο και από τη Θήρα, είναι μία ομάδα με καλό σερβίς και μπλοκ άμυνα. Εμείς είχαμε κάποια κενά σε εκείνα τα σημεία και στην υποδοχή, στο οποίο όμως συμβάλλει και το γεγονός ότι είναι διαφορετική η ποιότητα των αγώνων που δίνουν στη μεγάλη κατηγορία. Δεν είχε τόσο μεγάλη απόσταση όσο φαίνεται και, εάν σε κάποια σημεία «ξεκολλούσαμε», το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει διαφορετική τροπή. Καλή επιτυχία στη Σαντορίνη και στις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final 4. Βασικός στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος και μοναδική μας μέριμνα είναι να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, να κατακτήσουμε τον τίτλο και την άνοδο και να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν...».
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter