Νίκη τίτλου επί του Άρη υπό το βλέμμα του Προέδρου!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Σε έναν αγώνα που εν πολλοίς έκρινε και τον τίτλο του Πρωταθλητή υπό προϋποθέσεις, ο ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχθηκε τον Άρη στο γήπεδο της Ν. Μεσημβρίας, του οποίου και επικράτησε με 3-1 τελικό σκορ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ξεκίνησε με αρχική ενδεκάδα τις: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γκάτσου, Μήτκου, Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Μπετανκούρ, Χατζηγιαννίδου, προσπάθησε να πάρει από την αρχή τα ηνία του αγώνα, αλλά η αμυντική τακτική του αντιπάλου του δεν του επέτρεψε να ανοίξει το σκορ του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Gizela Betancourt άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ στο 48’. Λίγο αργότερα, Miljana Smiljkovic, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Gizela Betancourt, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την ποιότητα και το πάθος της, πλασάροντας την μπάλα πάνω από την τερματοφύλακα, έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ στο 65’.Οι αντίπαλες, στο 75ο λεπτό, μείωσαν σε 3-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αναδεικνύοντας τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή του αγώνα!

Με τη σημερινή νίκη, η ομάδα «αγκαλιάζει» και το φετινό τίτλο, δικαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν στην ανανέωση αφ’ ενός και στη διατήρηση των πρωτείων αφ’ ετέρου, βάζοντας το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα.

Η ομάδα ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, μετατρέποντας τη Ν. Μεσημβρία σε Τούμπα...

Στη Ν. Μεσημβρία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, προκειμένου να στηρίξουν τα κορίτσια στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου (75' Καραπέτσα), Γκάτσου, Μήτκου (87' Νεφρού), Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη (65' Βοριά), Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου (61' Πούλιου), Μπετανκούρ, Χατζηγιαννίδου



PHOTOSTORY