Η Συνέντευξη Τύπου του Final 4 Nεανίδων!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 22/03/2019

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019 στην Αίθουσα Τύπου «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου ενόψει του Final 4 Νεανίδων, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 22-24 Μαρτίου 2019.
 
Το παρόν στη Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο ΠΑΟΚ, η Ελπίδες, ο Α.Ο. Μαρκοπούλου και ο Α.Ο. Αιγάλεω.

Χαριτωνίδης Γιάννης (ΠΑΟΚ): Καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες στην τελική φάση των νεανίδων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν ομάδα που βρισκόμαστε στο Final 4. Aγωνιστικά θα είναι ένα πολύ ωραίο τουρνουά, οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και πιστεύω πως ο κόσμος που θα έρθει να ευχαριστηθεί του αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να μην έχουμε τραυματισμούς!
 
Κλέπκου Μαρία (ΠΑΟΚ): Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ παρά τις δυσκολίες όλης της χρονιάς. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτά τα δύο, τότε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει! Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές και ελπίζουμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας αυτή και να αποτελέσει τον 7ο μας παίκτη. Εύχομαι ένα τουρνουά χωρίς τραυματισμούς, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος!
 
Χρυσομαλλίδης Γιώργος (Ελπίς): Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ και να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές και στις διοικήσεις των ομάδων. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που συμμετέχουμε για 5η φορά στην τελική φάση. Σίγουρα υπάρχουν άξιοι προπονητές και αθλήτριες, που στο μέλλον θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα γυναικών. Εύχομαι να δούμε ανταγωνιστικά παιχνίδια, με ωραίο θέαμα! Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Σουπιώνη Ιωάννα (Ελπίς): Η ομάδα μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στην τελική φάση και θέλουμε να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών. Είμαστε μία ομάδα που δίνει βάση στα ανταπτυξιακά πρωταθλήματα και θα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
 
Μανθάτης Βασίλης (Α.Ο. Μαρκοπούλου): Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Ε.ΠΕ.Σ.Θ., της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση. Το Μαρκόπουλο είναι μία ομάδα που συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά και 4η συνολικά στην τελική φάση και αυτό σημαίνει ότι κάνει μία σοβαρή δουλειά στα αναπττυξιακά τμήματα. Μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει με απόλυτη επιτυχία στο Final 4 των Νεανίδων, είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Παραμένουμε και θέλουμε να είμαστε φαβορί, το αποδεχόμαστε, γιατί τα κορίτσια έχουν δουλέψει σκληρά σε όλο αυτό το διάστημα, ενώ πολλές από αυτές συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ως βασικές αθλήτριες.
 
Τσιτσιγιάννη Μαρία (Α.Ο. Μαρκοπούλου):  «Κι εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.ΠΕ.Σ.Θ., την Ελπίδα και τον ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση του Final 4, το οποίο είναι γιορτή για το βόλεϊ. Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Revoil, Aegean, καθώς και τον κ. Θανάση Μαρτίνο, που αποτελούν αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ανταγωνιστικά και θα προσφέρουν ωραίο θέαμα σε όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς!».
 
Αντωνιάδη Αγγελική (Α.Ο. Αιγάλεω): «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που φτάσαμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και που τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, η Ελπίς, το Μαρκόπουλο. Τα παιδιά ζουν ένα όνειρο, καθώς, ανάμεσα σε τόσα φαβορί, καταφέραμε να διακριθούμε και να φτάσουμε ως εδώ. Φέτος, ήρθαμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και ελπίζουμε όλος ο κόσμος που θα έρθει να δει αυτή την προσπάθεια των παιδιών να τα χειροκροτήσει. Θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, γιατί έφτασαν εδώ μέσα από δουλειά. Εύχομαι υγεία και ένα Final 4 χωρίς τραυματισμούς».
 
Κράνη Ευαγγελία (Α.Ο. Αιγάλεω): «Ευχαριστούμε πολύ τις δύο ομάδες που μας φιλοξενούν. Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ. Μέσα από δουλειά, υπομονή και επιμονή καταφέραμε να βρεθούμε ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτριά μας που μας βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια, που μας έκανε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας! Καλή επιτυχία σε όλους!».
 
Ο κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, που είναι συνδιοργανωτής του Final 4, ανέφερε: «Σας καλωσορίζω από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ως συνδιοργανωτής με την Ελπίδα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το φιλοξενούμε ξανά στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από εννέα χρόνια. Ευελπιστούμε να έχουν όλες οι ομάδες μία πολύ καλή φιλοξενία, όλοι οι αγώνες να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και νικητής να είναι και μόνο η συμμετοχή».

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες!


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ