Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 5/12/2017
 
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την Prima Holidays για τα τμήματα Χάντμπολ Ανδρών και Πάλης.

Η Prima Holidays καλύπτει όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο, με στελέχη που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού για πάνω από 15 χρόνια με βαθιά ταξιδιωτική γνώση και εμπειρία.

Συνδεδεμένη με όλα τα διεθνή ταξιδιωτικά δίκτυα και με αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή την άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και κρατήσεις για όλους τους προορισμούς που ειδικεύεται.

Το Prima Holidays συνεργάζεται με Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο παρέχοντας υψηλή ποιότητα σε προνομιακές τιμές.

Το τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί όλο το χρόνο ενώ υπάρχουν και εποχιακά καταστήματα στη Ζάκυνθο, τη Χαλκιδική, το Λουτράκι, τη Λήμνο και τη Σκόπελο καθώς και ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, το site της εταιρείας είναι www.primaholidays.gr, ενώ τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Κλεάνθους 38, Κάτω Τούμπα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2310267665 & 2310279943.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ