Όλοι το Σάββατο στη Μίκρα... να γράψουμε ιστορία!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Ένας αγώνας έμεινε για να δούμε το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ στη φυσική του θέση, στη θέση που του αρμόζει με βάση την ιστορία και το όνομα του Συλλόγου, στα σαλόνια της Α1... Αυτόν τον αγώνα τον δίνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30, υποδεχόμενη στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Pre League τη ΧΑΝΘ στο κλειστό της Μίκρας.

Ο ΠΑΟΚ, με «καθαρό» τρίποντο (νίκη με 3-0 ή 3-1), πανηγυρίζει το Σάββατο την άνοδο στα σαλόνια της Α1 και το μόνο που χρειάζεται... Να σταθούν όλοι και όλες στο ύψος των περιστάσεων... Οι αθλήτριες να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν και οι φίλοι του τμήματος να βρεθούν για ακόμη μία φορά στις εξέδρες του γηπέδου, προκειμένου να «σπρώξουν» με τη θετική τους ενέργεια, τη φωνή και τον παλμό τους την ομάδα σε μία «καθαρή» νίκη. Άλλωστε, τα καλύτερα είναι μπροστά μας...

Οι αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και οι υπεύθυνοι του τμήματος απευθύνουν πρόσκληση στους φίλους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να κερδίσουμε τον αγώνα και να γιορτάσουμε στη συνέχεια το τέλος μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς!

Πρώτα νικάμε... Μετά γιορτάζουμε!
 
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019
22η αγωνιστική, Pre League
Ε.Γ. Μίκρα 1

20:30, ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ  
(LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)​