Α1 ερχόμαστε...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Στην 22η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Pre League, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο κλειστό της Μίκρας τη ΧΑΝΘ, της οποίας και επικράτησε με 3-0 σετ, κατακτώντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή της Pre League και κερδίζοντας το εισιτήριο για τα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας Γυναικών.

O ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του από την έναρξη του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί με 10-3, ορίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την έκβαση του σετ, το οποίο άνετα κατέκτησε με 25-11 τελικό σκορ.

Στο δεύτερο σετ, οι «ασπρόμαυρες», με την ψυχολογία στα ύψη, έχτισαν σταδιακά μία διαφορά των +7 πόντων, 15-8 και 17-10, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του σετ με 25-14 τελικό σκορ.

Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, κατέκτησε το σετ με 25-11 τελικό σκορ, τη νίκη με 3-0 σετ και αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες!

Η προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα εδώ και τρία χρόνια απέφερε για ακόμη μία φορά καρπούς, με τον ΠΑΟΚ να τοποθετείται πλέον εκεί όπου... βάσει της ιστορίας και του ονόματός του ανήκει... στην Α1! 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο διοικητικό υπεύθυνο του τμήματος κ. Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος ανέλαβε το τμήμα από την αρχή και υπό την καθοδήγησή του, αυτό πλέον ανήκει στην ελίτ του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, στον Έφορο κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη, καθώς και στις παίκτριες και το τεχνικό τιμ, που πραγματοποίησαν μία εξαιρετική χρονιά. 

ΠΑΟΚ - ΧΑΝΘ: 3-0

Αναλυτικά τα σετ: 25-11, 25-14, 25-11