Δοξάστε τες...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Στη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας την Προοδευτική Περάματος, πετυχαίνοντας μία άνετη νίκη με 0-11 τελικό σκορ.

Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης η Ρούλα Πούλιου, 0-1, με την Gizela Betancourt να την διαδέχεται, γράφοντας το 0-2 στο 25'. Η Αναστασία Σπυριδωνίδου, με πέναλτι, έκανε το 0-3 για τις «ασπρόμαυρες» και η Gizela Betancourt πέτυχε χατ τρικ, με δύο σερί γκολ, κάνοντας το 0-4 και το 0-5. Η Ελένη Κακαμπούκη, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμόρφωσε το 0-6 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του Δικεφάλου, ασταμάτητα, έκαναν το 0-7, με κεφαλιά της Σπυριδωνίδου από σέντρα της Μήτκου. Η Gizela Betancourt, και πάλι με δύο σερί γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-9. Η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, με σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 0-10, με τη Μαρία Μήτκου να την ακολουθεί και να κάνει το 0-11, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι «ασπρόμαυρες» απέδειξαν σε μία ακόμη αναμέτρηση την ποιότητά τους, καθώς και την προσήλωσή τους στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Προοδευτική Περάματος - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: 0-11

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου (45' Kαραπέτσα), Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Γεωργίου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη (71' Σακελλάρη), Μήτκου, Σπυριδωνίδου (63' Πίτσιου), Πούλιου, Betancourt