«Πρωταθλητής και στην ανθρωπιά ο ΠΑΟΚ!»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει στις 12 Απριλίου 93 χρόνια και γιορτάζει για ακόμη μία χρονιά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», κατά την οποία θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης δήλωσε.
 
«Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την ημέρα ΠΑΟΚ, κάτι που έχει καθιερωθεί από το 2012. Η γιορτή αφορά την ίδρυση του ΠΑΟΚ, η οποία είναι στις 12/4, αλλά φέτος θα γιορταστεί στις 7 του μηνός, την ημέρα διεξαγωγής του ΠΑΟΚ-Λαμία στην Τούμπα.

Η οργάνωση της εκδήλωσης για τα τρόφιμα που θα μοιραστούν στις πέντε Μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει, και γίνεται σε συνεργασία με όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, όπως και με εταιρίες που θέλουν να βοηθήσουν αυτό το ευγενικό εγχείρημα.

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη, και καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ να συμμετέχει και αυτό, ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα γίνεται. Ο ΠΑΟΚ εκτός από πρωταθλητής στο γήπεδο, είναι και στην ανθρωπιά, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει για πάντα. Ευχαριστούμε πολύ και τους χορηγούς επικοινωνίας, καθώς χωρίς την πολύτιμή τους στήριξη και βοήθεια δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά.

Ο αριθμός ανεβαίνει κάθε χρόνο, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ βοηθούν πάρα πολύ, κάτι που ευελπιστούμε να κάνουν και φέτος. 

Δε νομίζω ότι άλλος οργανισμός μπορεί στην Ελλάδα μπορεί να συγκεντρώσει μέσα σε μία ημέρα τέτοια ποσότητα αγαθών και τροφίμων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις 90 παλέτες που ήταν ο απολογισμός της Ημέρας ΠΑΟΚ στα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου».

Σχετικά με τα προϊόντα που μπορεί να φέρει κάποιος στο γήπεδο της Τούμπας εκείνη τη μέρα, είπε:

«Οτιδήποτε δεν αφορά ψυγείο, όπως ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια και λοιπά είδη σούπερμαρκετ».