ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ: Yποστηρικτής η DK Marketing Consultants!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 02/04/2019
 
Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία DK Marketing Consultants αναλαμβάνει ως Επίσημος Υποστηρικτής στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», κατά την οποία θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Με 20 χρόνια εμπειρίας και με 2.000+ πελάτες διεθνώς, η DK Marketing Consultants διαθέτει την γνώση και την εμπειρία για να παρέχει μοναδικές υπηρεσίες αξίας στον χώρο του Marketing & της Διαφήμισης. Με 67 έμπειρα στελέχη και παρουσία σε 7 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Λουξεμβούργο, Σανγκάη, Βουδαπέστη), δημιουργεί προϊόντα και συσκευασίες, ενώ ειδικεύεται σε θέματα ψηφιακής και αναλογικής διαφήμισης, branding, γραφιστικής και ανάπτυξης ιστοσελίδων.  

Η DK Marketing Consultants εκδίδει κορυφαία και εξειδικευμένα περιοδικά, όπως το πλέον ενημερωμένο και έγκυρο περιοδικό συσκευασίας  AllPack Hellas, το οποίο εκδίδεται τα  τελευταία 15 χρόνια, το πρώτο περιοδικό το οποίο εξειδικεύεται στις εξαγωγές, Exportnews, το πρώτο λεξικό που αφορά αποκλειστικά την συσκευασία προϊόντων, Lexikon της Συσκευασίας όπως και το 3D Printing Market, το πρωτοποριακό τεχνικό περιοδικό που αφορά το 3D Printing.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ