ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ: Yποστηρικτής η Mateco!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Θεσσαλονίκη, 04/04/2019
 

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mateco Hellas αναλαμβάνει ως Επίσημος Υποστηρικτής της εκδήλωσης «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Γήπεδο της Τούμπας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 ως θυγατρική του ομίλου Mateco AG, ενός από τους μεγαλύτερους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ομίλους στον τομέα της ενοικίασης εξοπλισμού προσέγγισης. Η εξειδικευμένη γνώση στην εφαρμογή του hightech εξοπλισμού, έδινε από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα για την πιο σωστή και ασφαλή λύση σε κάθε ανάγκη προσέγγισης σε ύψος. Η ασφάλεια κατά την εργασία σε ύψος παραμένει και σήμερα το επίκεντρο των προσπαθειών της εταιρείας, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Με την αδιάκοπη ανανέωση του στόλου ενοικίασης, με μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αυστηροί τεχνικοί έλεγχοι και συντήρηση από τεχνικούς με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση από κατασκευαστές μηχανημάτων σε Ευρώπη και Αμερική, η εταιρεία Mateco πέτυχε να διαθέτει σήμερα 380 ανυψωτικά μηχανήματα διαφόρων τύπων και δυνατοτήτων σε τρία καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη σε 24ωρη λειτουργία on line και τώρα πλέον και στο καινούργιο κατάστημά της στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Αυτό το δίκτυο καταστημάτων σε συνδυασμό με ένα άρτια οργανωμένο τμήμα logistics, δίνει στους έμπειρους συμβούλους πελατών της εταιρείας την δυνατότητα να μελετήσουν με τεχνογνωσία και συνέπεια τις ανάγκες σας και να σας παραδώσουν εντός λίγων ωρών μόνον, το σωστό και κατάλληλο μηχάνημα.

Τα τελευταία χρόνια, καθώς η περιποίηση του περιβάλλοντος έχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη… η Mateco με τη σειρά της ενέταξε τον απαραίτητο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την διεξαγωγή εργασιών όπως αποχιονισμό, κοπή χόρτων και καθαρισμό οδών - ακτών. Ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι θα λύσουν και στον τομέα της φροντίδας του περιβάλλοντος κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε…χειμώνα, καλοκαίρι!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. Αυτό είναι το τρίπτυχο επιτυχίας το οποίο καθιστά τη Mateco Ελλάς σήμερα «leader» στον τομέα του σύγχρονου εξοπλισμού προσέγγισης και περιποίηση περιβάλλοντος σε Ελλάδα και Βουλγαρία και αυτό ακριβώς εμπιστεύονται οι πελάτες για να φτάσουν με ασφάλεια ψηλά.

Περισσότερα για την εταιρεία Mateco Hellas, μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ