ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ: Yποστηρικτής η MARKET IN!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 06/04/2019
Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρεία - αλυσίδα σούπερ μάρκετ MARKET IN αναλαμβάνει ως Επίσημος Υποστηρικτής της εκδήλωσης «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο Γήπεδο της Τούμπας.

Η MARKET IN ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί  μια 100% ελληνική οικογενειακή εταιρία  super market.

Οι δύο ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βρίσκονται α) στην Αττική, στη βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής, συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ. και β) στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σίνδου, με συνολική έκταση 25.000 τ.μ..

Απαριθμεί το έτος 2019 συνολικά 190 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 3.000 εργαζόμενους, προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.

Παρά τις αντιξοότητες της εποχής, κατάφερε την τελευταία επταετία να διπλασιάσει τα καταστήματα της από 95 σε 190.

Η ανάπτυξη των καταστημάτων της αλυσίδας MARKET IN, την περίοδο της οικονομικής κρίσης, επιτεύχθηκε με μηδενικό δανεισμό από τους πιστωτικούς οργανισμούς.

Με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη της σε ολοένα και περισσότερα σημεία της Ελλάδας .

Όλοι στην MARKET IN συνεχίζουν πιστά την δέσμευση της εταιρίας προς τους πελάτες, για μόνιμα χαμηλές τιμές, γνωρίζοντας τη στήριξη που παρέχεται μέσω των καθημερινών τους αγορών.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ