Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και στο Βύρωνα!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του έδωσε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 7 Απριλίου εκτός έδρας αντιμετώπισε τον Αθηναϊκό Βύρωνα, του οποίου και επικράτησε με 55-94.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έδειξαν τις διαθέσεις τους, παίρνοντας ένα προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι τη λήξη της περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε με 18-23 τελικό σκορ. Διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» πήγαν προηγούμενες στα αποδυτήρια με +11 πόντους, 36-47. Από το τρίτο δεκάλεπτο και έπειτα, η ψαλίδα της διαφοράς άνοιξε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τη νίκη με 55-94 τελικό σκορ.

Ο προπονητής Βασίλης Μασλαρινός είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, με πρώτες σκορερς να είναι η Jessica Jackson με 20 π., η Ιωάννα Κριμίλη με 19 π., η Alexis Govan με 15π. και η Kaylon Williams με 14, ενώ η "στρατηγός" Λολίτα Λύμουρα μοίρασε "πάρε-βάλε" 10 ασίστ.

Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 55-94

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Μουμτζή 8, Λύμουρα, Κωτούλα 5, Στεργάκη, Κριμίλη 19, Ταρπάγκου 4, Καρακούλα 7, Τζέλου 2, Govan 15, Jackson 20, Williams 14